Imprezy okolicznościowe

 

Sylwester 2017 / 2018 - 350 zł / 2 os.

Sylwester 2017 / 2018 – 350 zł / 2 os.

Od przystawki do deseru w krainę smaków i zapachów…

 

Przystawki

  • Tatar ze śledzia serwowany na pumperniklu
  • Gravlax z łososia podany na ziołowej grzance z prażonymi kaparami
  • Wędzony śledź podany na sałatce ziemniaczanej
  • Pasta z makreli i suszonych pomidorów
  • Placuszki z cukinii z kwaśną śmietaną i łososiem wędzonym na ciepło marynaty, pieczywo, masło ziołowe

Zupy

  • Beef strogonof z domowymi kluseczkami
  • Delikatna łososiowa z koperkową nutką

Dania główne

  • Filet z dorsza z dzikim ryżem w towarzystwie smażonych warzyw w sosie kokosowym
  • Okoń morski pieczony w aromatycznej soli morskiej z gotowanymi ziemniakami w towarzystwie blanszowanych brokuł i kalafiora
  • Pierś kukurydziana serwowana z ziemniakami pieczonymi i karmelizowaną marchewką w pomarańczach
  • Marynowane medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z wędzonych węgierek podane z puree ziemniaczanym i zasmażanymi buraczkami

Desery

  • Czekoladowe ciasto na gorąco podane z bitą śmietaną, słonym karmelem i orzechami
  • Panna Cotta z musem z malin i aromatycznymi pomarańczami

Napoje

  • Kawa, herbata, woda. Butelka dowolnego wina lub Finlandia 0,7l

Nowy Rok 2018 uczcijmy wspólnie lampką szampana…
Życzymy szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 2018.

Koszt 350 zł / 2 os.

W razie pytań służymy pomocą
biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55

Menu okolicznościowe - 95 zł / os.

Menu okolicznościowe 95 zł/os.

Zupa (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Delikatna bursztynowa ze świeżym łososiem i dorszem
  • Pikantna rybacka z dorszem, pomidorami, papryką
  • Krem z pomidorów z nutką bazylii

Dania Główne (w trakcie obiadu Goście mogą wybrać jedną pozycję z dwóch wcześniej wybranych)

  • Filet z dorsza pod pierzynką z sera mozzarella i suszonych pomidorów,
    podana na szpinaku z frytkami
  • Grillowany łosoś podany na szpinaku z kaszą pęczak
  • Pieczony halibut pod pierzynką z musztardy, z pieczonym ziemniakiem i musem z brokuł
  • Schab pieczony w sosie kurkowym podany z gotowanymi ziemniakami
    i warzywami blanszowanymi
  • Pierś kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem mozzarella
    z warzywami blanszowanymi i frytkami

Deser (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Szarlotka na ciepło podana z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
  • Beza przekładana kremem waniliowym podana z sosem z truskawek

Koszt 95 zł/os. zupa +danie główne +deser obejmuje napoje: kawa, herbata, woda w nieograniczonej ilości. Koszt dekoracji stołu ustalany indywidualnie.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości co najmniej 50% ogólnej kwoty, należy ją wpłacić na miejscu w restauracji, najpóźniej na 7 dni przed rezerwacją (wyjątkiem są rezerwacje komunijne, wpłata zaliczki w tym przypadku na min. 2 miesiące przed). Ostateczna liczba Gości potwierdzana najpóźniej na 2 dni przed rezerwacją

Gdyby mieli Państwo jakiekolwiek życzenia odnośnie samego menu proszę o informację,
postaramy się wszystkie spełnić 🙂

W razie pytań służymy pomocą

biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55

 

Menu okolicznościowe - 120 zł / os.

Menu okolicznościowe 120 zł/os.

Przystawka (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Sałatka śledziowa z jabłkiem cebulką, śmietaną, pieczywo
  • Grzanki z pastą z makreli i chrzanowym mascarpone z wędzonym łososiem
  • Tatar z łososia z suszonymi pomidorami, czerwoną cebulą i maślakiem

Zupa (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Delikatna bursztynowa ze świeżym łososiem i dorszem
  • Pikantna rybacka z dorszem, pomidorami, papryką
  • Krem z pomidorów z nutką bazylii

Dania Główne (w trakcie obiadu Goście mogą wybrać jedną pozycję z dwóch wcześniej wybranych)

  • Filet z dorsza pod pierzynką z sera mozzarella i suszonych pomidorów,
    podana na szpinaku z frytkami
  • Grillowany łosoś podany na szpinaku z kaszą pęczak
  • Pieczony halibut pod pierzynką z musztardy, z pieczonym ziemniakiem i musem z brokuł
  • Schab pieczony w sosie kurkowym podany z gotowanymi ziemniakami
    i warzywami blanszowanymi
  • Pierś kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i serem mozzarella
    z warzywami blanszowanymi i frytkami
  • Duszony karczek wieprzowy w śmietanie z pieczarkami i porem podany z kaszą pęczak

Deser (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Szarlotka na ciepło podana z lodami waniliowymi bita śmietaną
  • Beza przekładana kremem waniliowym podana z sosem z truskawek

Koszt 120 zł/os. przystawka +zupa +danie główne + deser obejmuje napoje: kawa, herbata, woda w nieograniczonej ilości. Koszt dekoracji stołu ustalany indywidualnie.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości co najmniej 50% ogólnej kwoty, należy ją wpłacić na miejscu w restauracji, najpóźniej na 7 dni przed rezerwacją (wyjątkiem są rezerwacje komunijne, wpłata zaliczki w tym przypadku na min. 2 miesiące przed). Ostateczna liczba Gości potwierdzana najpóźniej na 2 dni przed rezerwacją.

Gdyby mieli Państwo jakiekolwiek życzenia odnośnie samego menu proszę o informację,
postaramy się wszystkie spełnić 🙂

W razie pytań służymy pomocą

biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55