Imprezy okolicznościowe

Menu okolicznościowe - 95 zł/os

Menu okolicznościowe 95 zł/os

Zupa (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Delikatna bursztynowa ze świeżym łososiem i dorszem
  • Pikantna rybacka z dorszem, pomidorami, papryką
  • Krem z pomidorów z nutką bazylii

Dania Główne (w trakcie obiadu Goście mogą wybrać jedną pozycję z dwóch wcześniej wybranych)

  • Polędwica z dorsza pod pierzynką z sera mozzarella i suszonych pomidorów podana na szpinaku z ziemniaczanymi talarami
  • Grillowany łosoś na szpinaku z pęczakiem
  • Pieczony halibut pod pierzynką z musztardy z wiejską frytką i musem z brokuł
  • Schab pieczony w sosie kurkowym podany z ziemniaczanymi talarami i warzywami blanszowanymi
  • Duszony karczek wieprzowy w śmietanie z pieczarkami i porem podany z kaszą pęczak

Deser (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Szarlotka na ciepło podana z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
  • Beza przekładana kremem waniliowym podana z sosem z truskawek

Koszt 95 zł/os, zupa + danie główne + deser, obejmuje napoje: kawa, herbata, woda w nieograniczonej ilości. Koszt dekoracji stołu ustalany indywidualnie.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości co najmniej 50% ogólnej kwoty, należy ją wpłacić na miejscu w restauracji, najpóźniej na 7 dni przed rezerwacją (wyjątkiem są rezerwacje komunijne, wpłata zaliczki w tym przypadku na min. 2 miesiące przed). Ostateczna liczba Gości potwierdzana najpóźniej na 2 dni przed rezerwacją.

Gdyby mieli Państwo jakiekolwiek życzenia odnośnie samego menu proszę o informację, postaramy się wszystkie spełnić :)

W razie pytań służymy pomocą

biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55

Menu okolicznościowe - 120 zł/os

Menu okolicznościowe 120 zł/os

Przystawka (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulką, śmietaną, pieczywo
  • Grzanki z pastą z makreli i chrzanowym mascarpone z wędzonym łososiem
  • Tatar z łososia z suszonymi pomidorami, czerwoną cebulą i maślakiem

Zupa (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Delikatna bursztynowa ze świeżym łososiem i dorszem
  • Pikantna rybacka z dorszem, pomidorami, papryką
  • Krem z pomidorów z nutką bazylii

Dania Główne (w trakcie obiadu Goście mogą wybrać jedną pozycję z dwóch wcześniej wybranych)

  • Polędwica z dorsza pod pierzynką z sera mozzarella i suszonych pomidorów podana na szpinaku z ziemniaczanymi talarami
  • Grillowany łosoś na szpinaku z pęczakiem
  • Pieczony halibut pod pierzynką z musztardy z wiejską frytką i musem z brokuł
  • Schab pieczony w sosie kurkowym podany z ziemniaczanymi talarami i warzywami blanszowanymi
  • Duszony karczek wieprzowy w śmietanie z pieczarkami i porem podany z kaszą pęczak

Deser (dla wszystkich Gości jedna pozycja taka sama)

  • Szarlotka na ciepło podana z lodami waniliowymi i bitą śmietaną
  • Beza przekładana kremem waniliowym podana z sosem z truskawek

Koszt 120 zł/os, przystawka + zupa + danie główne + deser, obejmuje napoje: kawa, herbata, woda w nieograniczonej ilości.  Koszt dekoracji stołu ustalany indywidualnie.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata zaliczki w wysokości co najmniej 50% ogólnej kwoty, należy ją wpłacić na miejscu w restauracji, najpóźniej na 7 dni przed rezerwacją (wyjątkiem są rezerwacje komunijne, wpłata zaliczki w tym przypadku na min. 2 miesiące przed). Ostateczna liczba Gości potwierdzana najpóźniej na 2 dni przed rezerwacją.

Gdyby mieli Państwo jakiekolwiek życzenia odnośnie samego menu proszę o informację, postaramy się wszystkie spełnić :)

W razie pytań służymy pomocą

biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55