Imprezy okolicznościowe

Menu okolicznościowe - 120 zł/os.

Przystawka

  • Sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą i śmietaną, pieczywo
  • Pomidory z mozzarellą na bazyliowej oliwie

Zupa

  • Krem z pomidorów
  • Zupa rybna

Danie główne

  • Dorsz pod pierzynką z sera mozzarella i suszonych pomidorów na szpinaku z pieczonymi ziemniakami
  • Schab pieczony w sosie kurkowym podany z puree ziemniaczanym i buraczkami

Deser

  • Szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną
  • Beza z kremem waniliowym z musem z truskawek

Napoje

  • Kawa, herbata, woda (bez ograniczeń)
  • Sok/Napoje gazowane 0,3 l/os.

KOSZT 120 zł/os.

Menu okolicznościowe - 150 zł/os.

Przystawka

  • Gravlax z łososia z prażonymi kaparami, pieczywo
  • Grzyby leśne duszone w śmietanie podane w cieście

Zupa

  • Rosół z makaronem
  • Krem z sezonowych warzyw z chrustem z boczku

Danie główne

  • Halibut w sosie kurkowo-kaparowym podany na placuszkach rostii
  • Konfitowana pierś z kaczki aromatyzowana cynamonem i anyżem podana z buraczkami i puree ziemniaczanym

Deser

  • Panna Cotta z musem pomarańczowym
  • Sernik miodowo-imbirowy

Napoje

  • Kawa, herbata, woda (bez ograniczeń)
  • Soki/Napoje gazowane 0,3 l/os.

KOSZT 150 zł/os.

Zimne przekąski - 45 zł/os.

Zimne przekąski

  • Grzanki z pastą z wędzonej makreli i z chrzanowym mascarpone z łososiem wędzonym na ciepło (2 szt./os.)
  • Śledź w śmietanie z cebulą, jabłkiem i pieczonym ziemniakiem (80 g/os.)
  • Pstrąg w cytrynowej galarecie (40 g/os.)
  • Pomidory z mozzarellą na bazyliowej oliwie (40 g/os.)
  • Sałatka Cesar z kurczakiem na sałacie rzymskiej z sosem auchovies (80 g/os.)
  • Rolada z boczkiem z musztardą francuską (40 g/os.)
  • Pasztet z musem chrzanowo-żurawinowym (80 g/os.)
  • Marynaty (pieczarki, ogórek, papryka) (40 g/os.)

KOSZT 45 zł/os.

 

 

Oferta obejmuje:

  • Organizację przyjęcia okolicznościowego.
  • Udostępniona sala nie jest na wyłączność jednej rezerwacji, w danym dniu może odbywać się kilka przyjęć okolicznościowych, a także ma miejsce standardowa obsługa Gości.
  • Dla dzieci menu ustalane indywidualnie w oparciu o standardowe menu dostępne w restauracji.
  • Podstawowa dekoracja stołów (biały obrus, białe serwety).
  • Dodatkowe dekoracje w wybranym kolorze (świece, serwety, kwiaty) płatne dodatkowo 10 zł/os.
  • Do lokali nie wnosimy własnych napoi i alkoholi.
  • Korzystając z menu okolicznościowego Goście mogą wnieść własne wyroby cukiernicze (podpisane nazwiskiem rezerwacji).
  • Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata minimum 70% całkowitego kosztu w ciągu 2 tygodni od dnia zarezerwowania terminu, po upływie tego terminu rezerwacja przepada.
  • Najpóźniej 3 tygodnie przed terminem rezerwacji ustalamy harmonogram rezerwacji i potwierdzamy menu (dla wszystkich Gości z góry ustalana jedna przystawka, jedna zupa, jeden deser, dania główne Goście wybiorą indywidualnie w trakcie rezerwacji), następuje również całkowite rozliczenie kosztów rezerwacji.
  • W dniu rezerwacji regulujemy jedynie dodatkowe zamówienia na napoje i alkohol niewchodzące w pakiet menu okolicznościowego.

Gdyby mieli Państwo jakiekolwiek życzenia postaramy się wszystkie spełnić 🙂

W razie pytań służymy pomocą

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług oraz zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.