Sylwester

Od przystawki do deseru w krainę smaków i zapachów…

 

Przystawki

  • Tatar ze śledzia serwowany na pumperniklu
  • Gravlax z łososia podany na ziołowej grzance z prażonymi kaparami
  • Wędzony śledź podany na sałatce ziemniaczanej
  • Pasta z makreli i suszonych pomidorów
  • Placuszki z cukinii z kwaśną śmietaną i łososiem wędzonym na ciepło marynaty, pieczywo, masło ziołowe

Zupy

  • Beef strogonof z domowymi kluseczkami
  • Delikatna łososiowa z koperkową nutką

Dania główne

  • Filet z dorsza z dzikim ryżem w towarzystwie smażonych warzyw w sosie kokosowym
  • Okoń morski pieczony w aromatycznej soli morskiej z gotowanymi ziemniakami w towarzystwie blanszowanych brokuł i kalafiora
  • Pierś kukurydziana serwowana z ziemniakami pieczonymi i karmelizowaną marchewką w pomarańczach
  • Marynowane medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z wędzonych węgierek podane z puree ziemniaczanym i zasmażanymi buraczkami

Desery

  • Czekoladowe ciasto na gorąco podane z bitą śmietaną, słonym karmelem i orzechami
  • Panna Cotta z musem z malin i aromatycznymi pomarańczami

Napoje

  • Kawa, herbata, woda. Butelka dowolnego wina lub Finlandia 0,7l

Nowy Rok 2018 uczcijmy wspólnie lampką szampana…
Życzymy szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 2018.

Koszt 350 zł / 2 os.

W razie pytań służymy pomocą
biuro@restauracjagrubaryba.pl
tel. 58 522 11 55

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług oraz zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.